banner913
banner932
banner1012

Bu kadarına da pes

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bir sürücümüz, geçtiğimiz Cuma akşamı Lefkoşa trafiğinde yaşadığı bir olayı bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
Bu kadarına da pes

banner971

Fotoğrafta görülen aracın şoförünün Cuma gecesi saat 22.20 raddelerinde Yenikent Gönyeli çemberinde dörtlü sinyallerini yakarak, diğer araçları tehlikeye sokarak ara yerlerinden kırmızı ışıkta geçtiğini söyleyen vatandaşımız “Yolu kullanan diğer sürücüleri tehlikeye atarak, yoluna devam etti. Ben şahsen aracın içinde ciddi bir hastanın olduğunu sanarak Gönyeli büyük çemberinden Atatürk Stadına doğru devam ettim” dedi.

Ancak dörtlü sinyallerini yakarak kırmızı ışıkta geçen bu araç sürücüsünün Atatürk ışıklarında karşısında durduğunu ifade eden vatandaşımız “İnsaf da dinin yarısı derler, pes yani. Bu kadar tehlikeye değer miydi yaptığı” diyerek sitem etti.

Duyarlı vatandaşımız hem trafik ışıklarını hem de yolu kullanan diğer araçları tehlikeye atarak tehlikeli sürüş yapan bu kişiden şikayetçi olduğunu belirterek, “Eski bir polis çavuşu olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şübesi’ne ihbar ediyorum. Gerekenin yapılması umut ediyorum” dedi.

Trafikte kimsenin diğerlerinin canıyla oynaması gibi bir hakkı olmadığını dile getiren duyarlı vatandaşımız bu gibi sürücülerin trafikte yeri olmadığını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.