banner913
banner932
banner1012

“Bu kadarına da pes!”

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı trafikte duyarlı vatandaşlarımız, ülkede yaşanan kazaların büyük çoğunluğunun sürücü dikkatsizliğinden kaynaklandığını bu dikkatsizliklerin ana nedeninin ise cep telefonları olduğunu savunarak, bu konudaki sitemlerini önceki gün ana yolda görüntüledikleri bu fotoğrafla dile getirdiler.

banner974
“Bu kadarına da pes!”

banner971

Duyarlı vatandaşlarımız, araba sürerken Facebook’ta gezinmek. Mesaj yazmak... Telefon ile uğraşmak... Dikkat dağıtacak ne varsa yapmanın trafikte kazalara sebebin başında geldiğine vurgu yaparak, “Kazalara bu tür insanlarla mı dur diyeceğiz? 20 araç geçtik yolda 13 tanesinin elinde telefon ya mesaj atıyorlar ya da ellerinde bir şeyler yapıyorlar. Giden canlara yazık. İnternet ve telefon manyağı olmuşuz” dediler.

Vatandaşlarımız “Fotoğrafını görmüş olduğunuz bu araç sürücüsü önümüzde bir sağ şeride geçti bir de sol şeride. "Kesin telefonla uğraşıyor" dedik ve düşüncemiz doğru çıktı! Yazık!” diyerek yaptırımlı cezalar olmadıktan sonra ve de bu bilinçsizlik devam ettiği sürece çok canların kaybedileceğini vurguladılar.

Vatandaşlar “Kazalara böyle mi "dur" diyeceğiz? Allah hepimizi, çocuklarımızı tüm sevdiklerimizi trafik teröründen ve teröristlerinden korusun” diye sitem etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman - 7 yıl önce
Bu resmi ben çektim ve yorumlar bana ait ama 2015 yılında çekilmiştir bu resim.
Avatar
Ahmet Turhan Tekbıyık - 7 yıl önce
Hükümet üyeleri artık ne olur bunları görün.Önlem alın,vatandaşlarınızın,seçmenlerinizin can güvenliğini sağlayın