banner913
banner932
banner1012

Bu görüntüler Mahkemelere yakışmıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, bize gönderdikleri bu fotoğrafla ülkemizin belki de en önemli kurumlarından biri olan Lefkoşa’daki Mahkemeler binaların durumuna sitem ettiler.

banner974
Bu görüntüler Mahkemelere yakışmıyor

banner971

 

Ülkede yargının kalbi olan Mahkemelerin toplumda seçkin kişiler olarak bilinen avukatların ve yargıçların görev yaptığı binalar olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Bu fotoğrafa baktığınız zaman fotoğrafın bir belediye tuvaletine ait olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bu fotoğraf ister inanın ister inanmayın Lefkoşa’daki Mahkemeler binalarındaki bir tuvalete ait” dediler.

Belki de bu kirliliği avukatlar veyahut oralarda çalışanlar yapmadığını söyleyen vatandaşlarımız “Ancak kim yapmış olursa olsun, bu görüntüler Mahkemelere yakışmıyor. Burada temizlikçiler hiç çalışmıyor mu, bu tuvaletleri kullanan avukatlar neden böyle kirli bırakılmasına izin verdiler?” diye sorguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.