banner913
banner932
banner1012

Bu deponun o şekilde sarkıtılmasının nedeni nedir?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, ülkemizin tam anlamıyla bir tuhaflıklar ülkesine dönüştüğünü dile getirerek, bize gönderdikleri fotoğrafla sitemleri bizlerle paylaştılar.

banner974
Bu deponun o şekilde sarkıtılmasının nedeni nedir?

banner971

 

Fotoğrafta görüldüğü gibi bir su deposunun evin balkonundan aşağıya salkılı vaziyette olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, bu görüntünün ise Cumhurbaşkanlığı Sarayı karşısındaki sokakta olduğunu ifade ettiler.

Vatandaşlar, “Bu depoyu hangi amaçla bu şekilde iple bağlayarak aşağıya salkıttılar anlamak mümkün değil. Yoksa bu depo birileri tarafından aşağıya indirilerek çalınmak mı istendi de güçleri yetmeyince bırakılıp gidildi anlamadık” dediler.

Eğer bu deponun bir an önce oradan alınmaması durumunda iplerinin koparak yola düşeceğini iddia eden vatandaşlar, böyle bir şey olması durumunda birilerinin başının yana bileceğini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.