banner913
banner932
banner1012

Bu bariyerler neden kullanılmıyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son zamanlarda yaşanan ölümlü kazalarda yollardaki alt yapı eksikliklerinin büyük payı olduğunu ve bunu Ulaştırma Bakanı ve devlet yetkililerinin de kabul ettiğini ancak para yok nedenine sığındıklarını belirterek, bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla görüşlerini paylaştılar.

banner974
Bu bariyerler neden kullanılmıyor?

banner971

Vatandaşlarımız bize gönderdikleri fotoğraflarla Ulaştırma Bakanı’na mesaj yollayarak “Para yok diye memur maaşlarını ek mesailerini hedef gösteren sayın Ulaştırma Bakanımız, bunlarda ovada bekleyen mezar taşları olsa gerek” diye sitem ettiler.

Fotoğrafta görülen bariyerlerin arkadaşları tarafından Haspolat Göleti’nin yanında bulunduğunu belirten vatandaşlarımız “Bizim düşüncemize göre, Haspolat'ta göletin yanında yatan bu bariyerlerle minimum 50 tane kavşak veya tehlikeli viraj ölüm tuzağı olmaktan kurtulur” dediler.

Bu konuda Ulaştırma Bakanlığını göreve davet eden vatandaşlarımız bakanlığa seslenerek “Bence elinizde neler var bir gözden geçirin...Artık daha fazla can kaybetmeye tahammülümüz yok” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.