banner913
banner932
banner1012

Böyle ehliyet mi olur?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizde devlet dairelerinin yaptığı işlerin gün geçtikçe oldukça kötüleştiğini dile getirerek, bize gönderdiği bir fotoğrafla sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Böyle ehliyet mi olur?

banner971

Kadın vatandaşımız, 2.5 aydır beklediği yeni ehliyetini nihayet alabildiğini zira bunun ikinci basım olduğunu belirterek “İlki yanlış basılmıştı yenisini bekledim sonuç bu. Dünyanın parasını veriyoruz karşılığında aldığımız hizmet” diyerek fotoğrafta da görüldüğü gibi ehliyetin eğri basıldığını dile getirdi.

“Buradan seslenmek istiyorum. Özel bir göz hastanesinde çalışıyorum bunu basan kişiyi ve imzalayan yetkiliyi ücretsiz göz muayenesine davet ediyorum” diyen vatandaşımız, bu şekilde neden bir baskı yapıldığını sorguladı.

Bu şekilde eksik ve eğri basılmış bir ehliyet taşımaktan utanç duyduğunu belirten vatandaşımız “Kendileri bunu vermekten utanmamış belli ki ama ben taşımaktan utanıyorum. Keşke 1 ay daha bekleyeydim de böyle rezalet bir ehliyet almayaydım” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.