banner913
banner932
banner1012

Araç kullanmak sadece dümen tutmak değil

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı sürücülerin araç kullanmayı sadece dümen tutmak olarak gördüğünü iddia ederek, bunu dün bir kez daha bu duruma şahit olduklarını ifade ettiler.

banner974
Araç kullanmak sadece dümen tutmak değil

banner971

 

Bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini paylaşan vatandaşlarımız, Lefkoşa Surlariçi bölgesinde dün sabah saatlerinde yaşanan bu olayı bizlerle paylaşarak “Alın size bir park özürlü sürücü daha” diyerek sitem etti.

Fotoğrafın solunda park edilmiş olan araç nedeniyle bölgedeki trafiğin alt üst olduğunu söyleyen sürücülerimiz “Aracını onun geliş yönüne göre yolun soluna park eden bu sürücü hiçbir aracın yanından geçmesine izin vermeyecek şekilde park edip kaçtı. Bu nedenle de o sokağı kullanan diğer sürücüleri engelledi” dediler.

Bu gibi sürücülerin araç kullanmayı sadece dümeni tutmak sandığını yineleyen vatandaşlarımız “Öyle gelişi güzel park ederek araç kullanılmaz. Zira hem yoldaki trafik akışını düşünmek hem de trafik güvenliğini ön planda tutmak araç sürücülerinin en önemli görevi olmalıdır” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.