banner913
banner932
banner1012

Ağaçlar şöminelere kurban edilmeye devam ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, artık kış aylarının sonuna doğru ilerlediğimiz bugünlerde hava sıcaklıklarının da yükselmeye başlamasına karşın halen şöminelerin yandığına ve bundan dolayı da birçok ağacın kurban edildiğine dikkat çekerek, sitemlerini gönderdikleri bir fotoğrafla paylaştılar.

banner974
Ağaçlar şöminelere kurban edilmeye devam ediyor

banner971

Bu fotoğrafın bir odun pazarlayıcısı tarafından paylaşıldığını ifade eden çevreci vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen van araç dolusu ağaç kütüklerinin ya çam ağaçlarının veya zeytin ağaçlarının gövdesine ait olduğunu belirtti.

Bu ağaçların kolay kolay kurumayan ağaçlar olduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız, oduncuların bu kütükleri elde ederken kaç tane canlı ağacı yok ettiklerini sorgulayarak, ormanlık alanların denetiminin yapılması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.