banner913
banner932
banner1012

Ese Brume, ABD’de koşacak

banner1020

Ese Brume, Amerika Birleşik Devletleri’nin Iowa eyaleti Des Moines’de gerçekleştirilecek olan Drake Relays Yarışları’nda, Atletizm Dünya Şampiyonası’na doğrudan katılma hakkı elde etmek için koşacak

banner974
Ese Brume, ABD’de koşacak

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) Nijeryalı sporcusu, dünyaca tanınmış atlet Ese Brume 27 – 29 Nisan 2017 tarihlerinde, Amerika Birleşik Devletleri’nin Iowa eyaleti Des Moines’de gerçekleştirilecek olan Drake Relays Yarışları’na katılacak.

Söz konusu yarışlar kapsamında 28 Nisan’da, Kadınlar Uzun Atlama branşında mücadele edecek olan Brume, önümüzdeki Ağustos ayında Londra’da gerçekleştirilecek olan Atletizm Dünya Şampiyonası’na doğrudan katılma hakkı elde etmek için ter dökecek.

Uluslararası yarışlara antrenörü Hasan Maydon ile birlikte DAÜ’de hazırlanan Ese Brume, aralarında olimpiyat şampiyonlarının ve dünyanın en iyi atletlerinin de yer alacağı Drake Relays Yarışları’na DAÜ sporcusu olarak katılacak. Brume antrenörü Hasan Maydon ve DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu ile birlikte 25 Nisan’da, ABD’ye gidecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.