banner913
banner932
banner1012

Eğlenerek, yarıştılar

banner1020

Atletizm Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Çocuk Atletizmi Projesi’nde bölgelerdeki şenlikler tamamlandı

banner974
Eğlenerek, yarıştılar

banner971

Atletizm Federasyonu tarafından hayata geçirilen Çocuk Atletizmi Projesinde bölgelerde organize edilen atletizm şenlikleri tamamlandı.

Mağusa, Güzelyurt ve Lefke bölgelerine yönelik şenlikler okulların katılımı ile gerçekleştirildi. Projede ilk olarak eğitimcilerin eğitilmesi çalışmasının ardından Erenköy, Lefkoşa, Girne bölgelerine ek olarak Mağusa ve Güzelyurt bölgelerindeki şenliklerde küçük sporcular hem eğlenme, hem de yarışma fırsatı yakaladı.

Mağusa bölgesine yönelik şenlik Canbulat Stadında, Güzelyurt ve Lefke bölgelerine yönelik şenlik ise Güzelyurt Spor Salonunda yer aldı.

Atletizm branşının geliştirilmesi ve küçük yaşlardan itibaren egzersiz yapma alışkanlığının kazandırılması amaçlanan ve bir ilk olan projede sırada 1. Atletizm Çocuk Şenliği düzenlenecek. Bölgelerdeki şenliklerde başarılı olan okulların katılım göstereceği şenlik 26 Nisan Cuma günü Lefkoşa’da yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.