banner913
banner932
banner1012

Baysan, Cardiff’te yarıştı

banner1020

Okan Baysan bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslarası Cardiff Yarı Maratonu’nda 25,000 sporcuyla yarışmanın gururunu yaşadı

banner974
Baysan, Cardiff’te yarıştı

banner971

İngiltere’de yaşayan master atletimiz Okan Baysan bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslarası Cardiff Yarı Maratonu’nda (21 km / 13.1 mil) yarıştı.

Galler'in başkenti Cardiff'te 1 Ekim 2017 tarihinde ve Cardiff Üniversitesi ana sponsorluğunda rekor bir katılımla gerçekleştirilen yarışa, 25,000 sporcu katıldı. Olumsuz hava şartlarına rağmen, çok güzel bir atmosferde yapılan yarışta, Kenyalı atlet John Lotiang, 7 saniye ile yeni Cardiff Yarı Maraton rekoru kırarken, 60:43'luk derecesi ile yarışmanın birincisi oldu. Okan Baysan ise 4. kez Kıbrıslı Türk kimliğiyle ve kendi bayrağıyla yarışmaktan gurur duyduğunu açıkladı. Bu gibi spor etkinliklerinde dünyayla bütünleşmek her Kıbrıslı Türk sporcunun en dogal hakkıdır diyen Okan Baysan, gerek bireysel gerekse organize katılımlarla bu tür temsiliyetleri artırmamız ve farkındalık yaratmamız gerektiğine dikkat çekti.

Okan Baysan, 2017 yılı içerisinde sırasıyla Barcelona, Kuzey Londra, Paris, Londra, Newcastle, Windsor ve Cardiff maratonlarına kimliğimiz ve bayrağımız ile katılmaktan büyük şeref duyduğunu da sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.