banner913
banner932
banner1012

Uyuşturucudan 4 tutuklu

banner1020

Polis, Lefkoşa ve Haspolat’ta gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında 4 kişiyi tutukladı.

banner974
Uyuşturucudan 4 tutuklu

banner971

Polis Basın Bülteni’ne göre, Lefkoşa’da, O.U’nun (E-21) evinde yapılan aramada, içerisinde Hint keneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir öğütücü ile hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 10 gram ağırlığında madde bulunarak emare alındı.

Mesele ile ilgili yürütülen soruşturmada olayla bağlantısı olduğu tespit edilen T.O.Q.’nun (E-30) evinde yapılan aramada, içerisinde tütün ile karışık Hint keneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir sarma sigara ve N.V.E.’nin (E-33) evinde yapılan aramada ise içerisinde Hint keneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir öğütücü ile Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 7 gram ağırlığında madde bulunarak emare alındı.

Öte yandan Haspolat’ta C.V.I.’nın (E-23) evindeki aramada da sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 6 gram ağırlığında madde bulundu.

İki olayda adı geçen 4 kişi tutuklandı.

ZİYNET EŞYASINI ÇALIP KUYUMCUYA SATTI

Minareliköy’de Kamil Aydıç’ın evinden muhtelif ziynet eşyaları çalındı.

Polisin yürüttüğü ileri soruşturmada, hırsızlığın M.A.(E-25) tarafından işlendiği ve çaldığı ziynet eşyalarını Lefkoşa’da faaliyet gösteren üç ayrı kuyumcuya satarak toplamda 21 bin 250 TL nakit parayı sahtekarlıkla temin ettiği tespit edildi. M.A. tutuklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.