banner913
banner932
banner1012

Uyuşturucu, kundaklama, kurşunlama

Yedidalga’da dün Muzaffer Haloğlu’nun tabanca ile vurularak yaralanması olayı ile ilgili polis tarafından yürütülen geniş çaplı soruşturma neticesinde, meselede zanlı olarak görülen R.B. (E-26) ve M.Y. (E-34) tutuklandı.

banner974
Uyuşturucu, kundaklama, kurşunlama

banner971

Polis Basın Bülteni’ne göre, Metehan Giriş Kapısı, Ercan Havalimanı, Haspolat ve Lefkoşa’da yapılan aramalarda çeşitli miktarda uyuşturucu ve uyuşturucu satışından elde edilen para ele geçirildi. Olaylarla ilgili 8 kişi tutuklandı.

Metehan Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapan S.M.’nin (E-18) kullanımında bulunan araçta polis tarafından yapılan aramada; yaklaşık 170 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 700 Euro nakit para bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu araçta yolcu olarak bulunan V.T’nin (K-21) üzerinde yapılan aramada ise yaklaşık 10 gr ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Yürütülen ileri soruşturmada, olayla bağlantısı olduğuna inanılan M.M.F.A’nın (E-20) üzerinde ve ikametgahında yapılan aramada yaklaşık 10 gr 200 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde; M.H.S.H’nin .(E-20) ikametgahında yapılan aramada yaklaşık 10 gr ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 4 bin 200 TL, 1795 ABD Doları ve 370 Euro nakit para; K.U’nun .(E-37) ikametgahında yapılan aramda ise yaklaşık 1 gr ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile saksı içerisinde ekili 3 kök hintkeneviri türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bitki bulunarak emare alındı.

Ercan Havalimanı’ndan KKTC'ye giriş yapan İ.K.’nin (E-21), üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada da ; yaklaşık 60 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

Haspolat’ta Y.D.’nin (E-23) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada; 3 ayrı saksı içerisine ekili toplam 87 kök, hintkeneviri türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bitki bulundu.

Lefkoşa’da Girne Caddesi üzerinde H.Ç’nin.(E-22) kullanımında bulunan araç içerisinde polis tarafından yapılan aramada; içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet elle sarılmış ucu yanık sigara ve yaklaşık 4 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

Polis adı geçen kişileri tutukladı.

ARAÇ YANGINI

Bostancı'da Cemil Elmazoğlu'na ait ikametgahın avlusunda garaj içerisinde bulunan salon araç, üzerine meçhul şahıslar tarafından muhtemelen yanıcı madde dökülüp ateşe verilerek kasti hasara uğratıldı. 

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, araç ile garaja ait sunta tahtalar tamamen yandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.