banner913
banner932
banner1012

Ucuz atlattılar

banner1020

Lefkoşa - Girne anayolunda dikkatsizlik sonucunda dün öğle saatlerinde yaşanan kazada üç kişi hafif yaralandı

banner974
Ucuz atlattılar

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa - Girne Anayolunda dün saat 13.30 sıralarında meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.

Kaza 72 yaşındaki Melek Karataş , yönetimindeki LD 693 plakalı salon araç ile sağ şerit içerisinde Lefkoşa istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refuje çarpıp sağ yan kısmı üzerine devrilerek sürüklendiği sırada o esnada arkasından sol şerit içerisinde aynı yöne doğru seyreden 74 yaşındaki Özkan Büyükbaş  yönetimindeki HU 017 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştılar.

Çarpmanın etkisiyle her iki araç yolun solundan çıkarak banket içerisinde bulunan akasya ağaçlarına çarpıp durdular. Kaza sonucu her iki araç sürücüsü ve HU 017 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 68 yaşındaki Fatma Büyükbaş hafif şekilde yaralanarak kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip müşahede altında alındılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.