banner913
banner932
banner1012

Temizliğe evdeki altınlardan başladılar

banner1020

Minareliköy’de Murat Kıyman’a ait eve temizlik yapmak için giden Talip Dağa ve Emine Şanverdi, ev içerisinden ziynet eşyaları çaldıkları tespit edilmesi üzerine tutuklandılar

banner974
Temizliğe evdeki altınlardan başladılar

banner971

Evrim KAMALI

Minareliköy’de Murat Kıyman’a ait ikametgâha temizlik yapmak için giden zanlılar Talip Dağa ve Emine Şanverdi ikametgâh içerisinde muhtelif ziynet eşyalarını çalmaları üzerine tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Mehmet Kanteper olayla ilgili bulguları aktardı. Kanteper huzurda bulunan zanlılar Talip Dağa ve Emine Şanverdi’nin 5 Temmuz – 6 Ağustos tarihleri arasında saat 8.00 – 11.00 saatleri arasında, Minareliköy’de, Murat Kıyman’a ait ikametgâha temizlik için gittiklerini ve ev içerisinden muhtelif ziynet eşyaları çaldıklarını söyledi. Polis yapılan şikâyet üzerine soruşturma başlatıldığını ve çalındığı söylenen ziynet eşyalarının bir kısmının kuyumcuya zanlılar tarafından satıldığının tespit edilmesi üzerine tutuklandıklarını belirtti. Polis memuru Mehmet Kanteper mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, kayıp olan emarelerin bulunduğunu belirterek zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.