banner913
banner932
banner1012

Şüpheli hareketleri kendini ele verdi

banner1020

Lefke’de 3 Eylül saat 22.00 raddelerinde Atatürk Caddesi üzerinde şüpheli hareketleri nedeni ile devriye gezen polis ekipleri tarafından durdurulan zanlı Clinton Egbiaye Origho’nun üzerinden 6 paketçik şeklinde uyuşturucu çıktı

banner974
Şüpheli hareketleri kendini ele verdi

banner971

(Kamalı Haber)

Lefke’de Atatürk Caddesi üzerinde şüpheli hareketleri nedeni ile polis tarafından durdurulan ve üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan zanlı Clinton Egbiaye Origho tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Ozan Özder olayla ilgili bulguları aktardı. Özder huzurda bulunan zanlı Clinton Egbiaye Origho’nun Lefke’de 3 Eylül tarihinde saat 22.00 raddelerinde Atatürk Caddesi üzerinde şüpheli hareketleri nedeni ile devriye gezen polis ekipleri tarafından durdurulduğunu söyledi. Polis zanlının üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu şortun cebinde bulunan cüzdan içerisinde 6 paketçik şeklinde toplam ağırlığı yaklaşık 1 gram olan sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu ve zanlının vermiş olduğu ifadesinin teyit tekzip edileceğini belirterek ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra YalkutBilgeç zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.