banner913
banner932
banner1012

St. Hillarion’da turist ölü bulundu

banner1020

banner974
St. Hillarion’da turist ölü bulundu

banner971

Ülkemizde turist olarak bulunan, İsveç uyruklu 75 yaşındaki Olsson Hans Göran, bugün saat 13:30 - 14:30 saatleri arasında, St. Hilarion kalesinde bir turistik grup eşliğinde gezdikleri sırada, turun tamamlanması ile grup ile dönmediği eşi tarafından fark edildi.

Bunun üzerine söz konusu şahıs kalenin her yerinde aranmasına karşın bulunamadı. Şahsın bulunması için Sivil Savunma ekipleri bölgede dron kamera ile arama yapmaları sonucu kalenin kuzey yamacında yaklaşık 100-150 metre aşağıda şahsın cansız bedeni tespit edildi. Şahsın kaleyi gezdiği sırada muhtemelen dengesini kaybederek düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Arama çalışmalarına, polis ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra sivil savunma ekipleri katkı koydu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.