banner913
banner932
banner1012

Sokak ortasında bıçaklı kavga

banner1020

Lefkoşa’da aşırı alkol alan Veysel Akpınar adlı kişi, eşine mesaj attığı gerekçesiyle kendisi ile konuşmaya gelen Bülent Çolak’la tartışmaya başladı. Çolak’ın salladığı bıçak, kavgayı ayırmaya çalışan Çağrı Poyraz’ı yaraladı

banner974
Sokak ortasında bıçaklı kavga

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da, Cemal Gürsel Caddesi üzerinde meydana gelen kavgayı ayırmaya çalışan Çağrı Poyraz Oruncak’ı bıçakla yaralayan zanlı Veysel Akpınar tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Burçin Korgan olayla ilgili bulguları aktardı. Korgan Lefkoşa’da umumi bir yer olan Cemal Gürsel Caddesi üzerinde 12 Temmuz tarihinde saat 21.00 raddelerinde 189 promil alkol tesiri altında olduğu bir sırada zanlı Veysel Akpınar’ın, eşine mesaj attığı gerekçesi ile kendisi ile konuşmaya gelen Lefkoşa’da sakin Bülent Çolak ile arasında tartışma çıktığını söyledi. Polis zanlının tartışma esnasın da yanında taşımakta olduğu toplam uzunluğu 20 cm, ağız uzunluğu 10 cm olan siyah saplı meyve bıçağını salladığı bir sırada kavgayı ayırmaya çalışan Çağrı Poyraz Oruncak’ı boyun kısmından hafif şekilde yaraladığını ifade etti.

Polis memuru Burçin Korgan Mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının birçok sabıkası olduğunu ve TC – KKTC vatandaşlığı bulunduğunu belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının tutuklu yargılanmasının uygun olacağını belirterek 3 ay süre ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.


 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.