banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

Yeşilyurt'ta yangın... İlaç ve eczacılık yasasına aykırı hareket... Gazimağusa’da kayıp şahıs...

banner974
Polisiye Olaylar

banner971

 

YEŞİLYURT’TAKİ YANGINDA 35 AĞAÇ YANDI


 Yeşilyurt'ta  dere yatağı içerisinde  dün öğle saatlerinde yangın çıktı.

Polis Basın Bülteni’ne göre,İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, dere yatağı içerisindeki otlar ile hemen yanında bulunan Ahmet Özüdoğru’ya  ait bahçe içerisindeki 11 adet zeytin ağacı, 13 adet narenciye ağacı, 11 adet okaliptüs ağacı ve 400 metre uzunluğunda damlama sulama lastiği yanarak hasar gördü.

İLAÇ VE ECZACILIK YASASINA AYKIRI HAREKET 

Lefkoşa’da M.Ö.S’nin. (K-20) kalmakta olduğu ikametgahta polis tarafından yapılan aramada, yeşil reçeteye tabi muhtelif markalarda 55 adet bütün ve 36 tane de ezilmiş hap bulunarak emare alındı.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada olayla bağlantısı olduğu tespit edilen M.S. ‘n in (E-55) Girne’deki ikametgahında yapılan aramada ise yeşil reçeteye tabi 1 adet hap ile 12 adet cinsel gücü artırıcı jel bulunarak emare alındı. Adı geçen şahıslar tutuklandı.

KAYIP ŞAHIS 
  

Bugün 03.00 sıralarında  Gazimağusa’daki kaldığı ikametgahtan ayrılan  Selda Yıldırım’ın 
(K-18) kayıp olduğu bildirildi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.