banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

banner974
Polisiye Olaylar

banner971

TRAFİKTE EN ÇOK SÜRATLİ ARAÇ KULLANMA SUÇU TESPİT EDİLDİ

 Trafikte 16-22 Eylül arasında en çok ceza süratli araç kullanma, seyrüsefersiz sürüş yapmak ve seyir halinde cep telefonu kullanmak suçundan kesildi.

Polisten verilen bilgiye göre, trafik kontrollerinde, kontrol edilen 728 sürücünün 126’sı süratli araç kullanmak, 108’i seyir halinde cep telefonu ile konuşmak, 103’ü seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak, 65’i trafik levha ve işaretlerine uymamak, 33’ü sigortasız veya kapsamı dışında araç kullanmak, 32’si "A" yol kullanma izinsiz araç kullanmak, 25’i dikkatsiz sürüş yapmak, 24’ü muayenesiz araç kullanmak, 22’si alkollü araç kullanmak, 17’si sürüş ehliyetsiz araç kullanmak, 9’u tehlikeli sürüş yapmak, 8’i trafik ışıklarına uymamak, 4’ü "B" özel işletme izinsiz araç kullanmak, 1’i emniyet kemersiz araç kullanmak ve 151’i diğer trafik suçlarından rapor edildi.

İSKELE’DE DÜN İKİ KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

 İskele Belediyesi Makkenzi halk plajında dün Saliha Batıhan (K-49) ile Akile Önder (K-61) denizde yüzdükleri sırada aşırı dalga ve akıntıdan dolayı boğulma tehlikesi geçirdi.

Olay mahallinde bulunan vatandaşlar tarafından denizden çıkarılan şahıslar Gazimağusa Devlet Hastanesine sevk edilerek acil serviste yapılan ilk yardım müdahalelerine müteakip, Önder, dahiliye servisinde müşahede altına alınırken, Batıhan ise Girne Yakın Doğu Hastanesine sevk edilip, yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

UYUŞTURUCUYA TUTUKLAMA
 
Polis Basın Bülteni’ne göre,  Dipkarpaz’da daha önce meydana gelen uyuşturucu meselesi ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada konuyla alakası olduğu düşünülen O.M’nin Lefkoşa’daki ikametgahındA dün yapılan aramada, yaklaşık 47 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile 4 adet MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap parçaları bulundu. O.M. tutuklandı.

PARA KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET

Ercan Havalimanı’nda dün S.E.(E-24) ile Y.A.’nın (E-53)  Para Kambiyo Yasasına aykırı hareket ederek  S.E’nin 18 bin 200 ABD Doları, Y.A.’nın da 22 bin 400  ABD Doları nakit para ile  KKTC’den çıkmaya çalıştıkları tespit edildi.

Her iki şahıs hakkında yasal işlem balatıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.