banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

Karaoğlanoğlu'nda çöp kamyonu ile motosiklet çarpıştı... Mağusa'da uyuşturucu... Girne'de sahte evrak... Girne'de trafik ve asayiş operasyonu...

banner974
Polisiye Haberler

banner971
 

KARAOĞLANOĞLU’NDA ÇÖP KAMYONU İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI... MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALI...

 
Polis’ten kaza ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

 

“27.10.2018 tarihinde, 03:00 sıralarında, Karaoğlanoğlu’nda Acı Yonca sokak üzerinde güney istikametine doğru seyreden Alsancak’ta sakin Dirvana Onaç’ın (E-57) yönetimindeki NP 269 plakalı çöp kamyonla dikkatsizce anayol konumunda bulunan Karaoğlanoğlu caddesine giriş yapması sonucu o esnada cadde üzerinde batı istikametine doğru seyreden Aziz Kara (E-27) yönetimindeki KK 682 plakalı motosiklet sürücüsünün dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu motosikletin gidiş istikametine göre yolun sağ şeridi içerisinde çarpışmışlardır. Kaza sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Aziz Kara, Lefkoşa devlet hastanesine kaldırılarak acil serviste görmüş olduğu ilk yardım tedavisine müteakip Yakın Doğu Üniversitesi hastanesine kaldırılarak yoğun bakım servisinde kontrol altına alındı. NP 269 plakalı çöp kamyonu sürücüsü Dirvana Onaç tutuklanmış olup tahkikat devam ediyor.”

GAZİMAĞUSA’DA UYUŞTURUCU...

Gazimağusa’da dün 17:20-17:40 saatleri arasında C.I.O.’nun (E-33) evinde yapılan aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde kalıntıları bulunan bir öğütücü bulunarak emare olarak alındı. C.I.O. tutuklandı.


SAHTE EVRAK DÜZENLEME VE TEDAVÜLE SÜRME
2018 Nisan ve Ekim ayları içerisinde, A.K.A.A.F.A. (E-17) ile M.K.M. (E-23), üniversitede hak sahibi olmak maksadı ile IELTS sınav raporunu A.K.A.A.F.A. adına düzenleyip sahteledikten sonra Girne’de faaliyet gösteren bir üniversitenin öğrenci işleri bölümüne vermek suretiyle tedavüle sürdükleri tespit edilerek tutuklandı.


GİRNE BÖLGESİNDE HIRSIZLIK
Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde Salı günü M.A.C. (E-37), oyun masası koltuğunun üzerinde bulunan, Kadri Ötre’ye ait cep telefonunu çaldı. M.A.C. tutuklandı, soruşturma devam ediyor. 
Öte yandan Alsancak'ta Salı günü bir otele giren Ö.C. (E-47), bar üzerinde bulunan bahşiş kutusu içerisinde muhafaza edilen 985 TL nakit parayı çalmaktan tutuklandı. 


TRAFİK VE ASAYİŞ OPERASYONU
Girne Polis Müdürlüğü dün akşam sorumluluk sahası içerisinde bulunan kumarhaneler, barlar, kahvehaneler, diskolar ve anayollar üzerinde polis ekiplerince asayiş operasyonu gerçekleştirildi. 
Yapılan kontrol neticesinde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 14 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. 
Trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde ise, 680 araç kontrol edilip, 2 araç sürücüsü alkollü araç kullanmaktan, 111 araç sürücüsü aleyhinde ise çeşitli trafik suçlarından dolayı ileri işleme gidildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.