banner913
banner932
banner1012

Paketçi motosiklet kurbanı oldu

banner1020

Surlariçi bölgesinde sabah saatlerinde yaşanan motor kazasında 22 yaşındaki paketçi hayatını kaybetti

banner974
Paketçi motosiklet kurbanı oldu

banner971

Lefkoşa Surlariçi güne ölümlü motosiklet kazasıyla uyandı.
Kaza bu sabah saat 06:45 sıralarında, Lefkoşa’da, 22 yaşındaki Ercan (Mehmet) Canbolat yönetimindeki KY 358 plakalı motosiklet ile surlariçi bölgesindeki Abdi Çavuş Sokakta kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada Tabak Hilmi Sokak kavşağına geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yaşandı.
Ercan Canbolat yönetimindeki motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında gidiş istikametine doğru yolun sağında bulunan binanın duvarına çarptıktan sonra yol içerisine devrildi. Kaza sonucu Ercan (n/d Mehmet) Canbolat almış olduğu yaralara dayanamayarak olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olay yerinden edinilen bilgiye göre Canbolat’ın çarptığı duvar üzerinde bulunan demir çubuğun çarpma sırasında Canbolat’ın vücuduna saplandığı ve bu nedenle olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.