banner913
banner932
banner1012

Memurlar, Ağustos’u çalışmadan geçiriyor

banner1020

banner974
Memurlar, Ağustos’u çalışmadan geçiriyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı özel sektör çalışanı vatandaşlarımız, bu yıl Ağustos ayının tam bir memur ayı olduğunu dile getirerek görüşlerini bizlerle paylaştılar.

Memurların Ağustos ayını adeta çalışmadan geçireceğini ifade eden vatandaşlarımız, “1 Ağustos resmi tatildi. Bayram tatili ve 30 Ağustos Zafer bayramı tatili ve hafta sonu tatilleriyle birlikte ayın büyük kısmını çalışmadan geçirmiş olacak memurların bazıları izinlerini bu aya denk getirerek adeta Ağustos ayını çalışmadan geçirmiş olacaklar” diye konuştular.

Ülkenin ekonomik olarak zor günlerden geçtiği bugünlerde pazartesinin idari tatil verilmesinin yanlış olduğunu savunan vatandaşlarımız, zaten bu ayın bol tatilli bir ay olduğunu bunun için idari tatil vermenin çok yanlış bir uygulama olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.