banner913
banner932
banner1012

Kansaran hiç uslanmadı

banner1020

Geçmişte birçok suçtan dolayı ceza alan Avni Kansaran bu kez de Kıbrıs Türk Fransız Kültür Derneği’ne girerek buradan çeşitli elektronik eşyayı çalmak suçundan tutuklandı

banner974
Kansaran  hiç uslanmadı

banner971

 

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Kıbrıs Türk Fransız Kültür Derneği’ne girerek içeriden elektronik eşya çalan zanlı Avni Kansaran tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Hüseyin Ergüleç olayla ilgili bulguları aktardı. Ergüleç huzurda bulunan zanlı Avni Kansaran’ın 17 – 19 Ekim tarihinde saat 21.00 – 12.00 raddelerinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren Kıbrıs Türk Fransız Kültür Derneği’nekilitsiz vaziyetteki arka giriş kapısını açarak içeriye girdikten sonra içeride bulunan projeksiyon makinesi, printer yazıcısı, ses sistemi, hoparlör ve ses mikserini çaldığının tespit edildiğini söyledi. Polis zanlının önceki gün Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandığını ve gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtti. Polis memuru Ergüleç zanlının vermiş olduğu ifadenin teyit tekzip edileceğini aranan emarelerin bir kısmının bulunduğunu ancak bulunamayanlarında olduğunu belirterek ilk etap da soruşturma maksatlı 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı suçu işlediğini itiraf ettiğini belirterek pişman olduğunu söyledi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.