banner913
banner932
banner1012

İşlediği cinayeti sosyal medyada paylaştı!

banner1020

Gazimağusa'da sabah saatlerinde cinayet işleyen Özgür Okumuş’un sosyal medyadaki birkaç saat önceki paylaşımları ise kan dondurdu

banner974
İşlediği cinayeti sosyal medyada paylaştı!

banner971

Mağusa’da Salamis yolu üzerinde ‘Yemen Kahvesi’ yakınlarında Özgür Okumuş adlı bir kişi, önce eşi Burcu Okumuş'u ardından da kendini bıçakladı.

Yemen Kahvesi üzerinde meydana gelen olay sonrası, Burcu Okumuş ağır yaralı bir şekilde Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenilirken, Özgür Okumuş'un ise yapılan ilk tedavinin ardından yoğun bakım servisine kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Cinayeti işleyen Özgür Okumuş'un dün gece ve bugün cinayet sonrası sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımları ise ruhsal sağlığının yerinde olmadığı yönünde süpheleri ortaya koydu.

Okumuş'un dün gece yaptığı paylaşımda cinayeti işleyeceği yönünde bir şiir yazdığı görülürken, cinayeti işlemesi sonrasında ise yaptığı paylaşımda "noktayı koyman gereken yeri bilmekti oysa adamlık nokta..." yazdığı görülmekte.

özgür okumuş

Cinayetin henüz neden işlendiği bilinmiyor, ancak Okumuş çiftinin sosyal medya hesaplarında birçok beraber çekilmiş fotoğrafları görülüyor

Özgür Okumuş – Burcu Okumuş

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.