banner913
banner932
banner1012

İki kişi kayıp

banner1020

banner974
İki kişi kayıp

banner971

Gazimağusa’da 16 yaşındaki Safiye Fakir’in 29 Ekim’de evinden ayrıldıktan sonra geri dönmediği ve aranmakta olduğu kaydedildi.
Değirmenlik sakini Ahmet Yıldırım’dan (33), dün DR 768 plakalı araç ile çalışmakta olduğu iş yerinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınmadığı, adı edilenin arandığı kaydedildi.

UYUŞTURUCU
Lefkoşa Sanayi Bölgesi 8. Sokak içerisinde polis tarafından şüpheli vaziyette görülen Ç.D.(E-21)’nin üzerinde yapılan aramada,  sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan 3 gram ağırlığında madde, içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık yarım sigara ve metal öğütücü içerisinde, hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık yarım gram ağırlığında madde bulunarak emare olarak alındı.
Ç.D. tutuklandı.
PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET 
Ercan Havalimanı’nda, Ü.S. (E-37), tasarrufunda 10.000 Euro muadili Döviz veya Türk lirasından fazla olan 85,000 TL nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden KKTC’den çıkış yapacağı sırada tespit edilerek, hakkında yasal işlem başlatıldı.
ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU 
Bu arada, İskele’de dün 18:00-21:00 saatleri arasında bahis evleri ve kumarhanelerde yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi, trafikte ise 350 araç kontrol edildi, 30 araç sürücüsü aleyhinde trafik suçu nedeniyle ileri işleme gidildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.