banner913
banner932
banner1012

İçki hırsızı yakalandı

banner1020

Girne’de bir marketin ön kısmındaki buzdolabından 620 TL değerinde 6 şişe viski çalan üniversite öğrencisi El Samad Moustapha, hırsızlık yaptıktan üç gün sonra yine aynı markete gidince yakayı ele verdi

banner974
İçki hırsızı yakalandı

banner971

Evrim KAMALI

Girne’de Seven Eleven isimli marketin ön kısmında bulunan buzdolabından 620 TL değerinde 6 şişe viski çalan üniversite öğrencisi El Samad Moustapha, hırsızlık yaptıktan üç gün sonra yine aynı markete gidince yakayı ele verdi. Market çalışanları tarafından yakalanan zanlı polise teslim edildi. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

YAKAYI ELE VERDİ

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 15 Haziran tarihinde zanlının Girne’de Seven Eleven isimli marketin ön kısmında bulunan buzdolabından 620 TL değerinde 6 şişe viski çaldığını söyledi. Polis, hırsızlık olayından sonra zanlının 18 Haziran saat 00.30 sıralarında yine aynı markete gittiğini, market çalışanları tarafından tanındığını ve alıkoyularak polise teslim edildiğini belirtti. Gözaltına alınan zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, soruşturmanın sürdüğünü çalınan içkilerin henüz bulunamadığını ve alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.