banner913
banner932
banner1012

İçki hırsızı, harabe bir evde yakalandı

banner1020

Paşaköy’de Ocak ayı içerisinde bir markete girerek sigara ve içki çalan Öner Yalçın olaydan yaklaşık üç ay sonra yapılan bir ihbar üzerine Paşaköy’de bir harabede yakalandı

banner974
İçki hırsızı, harabe bir evde yakalandı

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Paşaköy’de 2017 yılı Ocak ayında bir markete girerek sigara ve içki sirkat eden ve olay gününden itibaren aranan şahıs olarak ilan edilen Öner Yalçın, 3 ay sonra Paşaköy’de bulunan harabe bir evin içinde tespit edilerek tutuklandı. “Dükkan açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Yalçın aleyhine 1 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

İHBAR ÜZERİNE YAKALANDI

Meselenin tahkikat memuru Enis Özdemir, zanlı Öner Yalçın’ın 31 Ocak 2017 tarihinde Paşaköy’de Hakkı Özer’e ait marketin kilitli penceresini hasara uğratmadan açarak içeriye girdiğini ve içeriden 7 karton muhtelif markalarda sigara, 6 şişe rakı ve 1 şişe viski sirkat ettiğini açıkladı. Zanlının kamera görüntülerinden tespit edildiğini belirten Özdemir, aranan şahıs olarak ilan edilen zanlının ihbar üzerine 19 Nisan tarihinde Paşaköy’de bulunan harabe bir evde tespit edildiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Özdemir, zanlının 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Öner Yalçın’ın tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.