banner913
banner932
banner1012

Hintli katil Barış Gücü aracılığıyla iade edildi

banner1020

Ay. Demet mevkiinde 27 Ağustos 2017’de meydana gelen ve 1 kişinin ölmesi, 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayın zanlısı KKTC’ye Hintli Malkit Singh KKTC polisi tarafından BM Barış Gücü aracılığıyla Rum tarafına iade edildi

banner974
Hintli katil Barış Gücü aracılığıyla iade edildi

banner971

KKTC polisinin Rum tarafında cinayet zanlısı olarak aranan Hindistanlı 26 yaşındaki kişiyi BM Barış Gücü aracılığıyla Güney Kıbrıs’a iade ettiği bildirildi.
Alithia ve diğer gazetelerdeki habere göre, Ay. Demet mevkiinde 27 Ağustos 2017’de meydana gelen ve 1 kişinin ölmesi, 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayın zanlısı Hintli Malkit Singh KKTC’ye kaçmıştı.
KKTC’de askeri yasak bölgeyi ihlalden tutuklanarak, yargılanan Hintli, 40 günlük hapis cezasının tamamlanmasının ardından önceki gün KKTC polisi tarafından BM Barış Gücü aracılığıyla Rum tarafına iade edildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.