banner913
banner932
banner1012

Hamitköy ışıklarında zincirleme kaza

banner1020

Hamitköy ışıklarında akşam saatlerinde yaşanan zincirleme kazada bir araç sürücüsü hafif yaralandı

banner974
Hamitköy ışıklarında zincirleme  kaza

banner971

Mağusa – Lefkoşa anayolunun Hamitköy ışıkları yanında dikkatsizlik sonucunda yaşanan zincirleme kaza bir kişi hafif yaralandı.

Polis Basın subalığı’ndan verilen bilgiye göre kaza saat 19:50 sıralarında, Haspolat -Lefkoşa Anayolu üzerinde, Yüksel İbar (E-38), yönetimindeki TKJ 158 plakalı araç ile Hamitköy ışıklarına doğru soldan ikinci şerit içerisinde batı istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, o esnada soldan birinci şerit içerisinde aynı istikamete doğru seyreden ve önündeki aracı geçmek için dikkatsizce şerit değiştirerek sağa önüne geçen Ahmad Hamidan (E-64), yönetimindeki NT 928 plakalı salon aracın arka kısmına çarpmasıyla yaşandı. Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz şekilde ileriye savrulan NT 928 plakalı araç, önünde aynı istikamete doğru seyreden Dil Chandra Pun (E-38) yönetimindeki FT 585 plakalı aracın sağ arka kısmına çarptıktan sonra yol içerisinde devrildi.

 Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan NT 928 plakalı araç sürücüsü Ahmad Hamidan kaldırıldığı LDH'de yapılan tedavisini müteakip müşahede altında alındı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.