banner913
banner932
banner1012

Giriş yasağı kaldırılan hırsız yine çaldı

banner1020

banner974
Giriş yasağı kaldırılan hırsız yine çaldı

banner971

Ülkede 100’e yakın bisiklet çaldığı için hapis cezası alan ve daha sonra sınır dışı edilen Mehmet Çetin, Bakanlar Kurulu tarafından yasağının kaldırılmasının ardından ülkeye geri geldi ve yine hırsızlık yaptı

Evrim KAMALI

Lefkoşa, Girne, Mağusa ve Güzelyurt’ta çeşitli marka ve modelde 100’e yakın bisiklet çaldığı için mahkeme tarafından suçlu bulunup hapis cezası alan ve cezasını tamamlanması üzerine sınır dışı edilen zanlı Mehmet Çetin Bakanlar Kurulu tarafından yasağının kaldırılmasının ardından ülkeye geri geldi.

Zanlı Çetin ülkeye giriş tarihinden 16 gün sonra Kırıkkale köyünde bir eve girerek hırsızlık yapmaya çalıştığı sırada suçüstü yakalandı.

Demirhan Polis karakolunda görevli polis memuru Namık Özkan tarafından mahkemeye çıkarılan zanlı aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlanması üzerine teminata bağlandı. Aldığımız bilgide zanlının yurtdışı çıkış yasağı, haftada 1 gün ispati vücut etmesi ve 20 bin TL değerinde şahsi kefalet imzalaması koşulu ile teminata bağlandığı.

Öte yandan zanlı Mehmet Çetin’in ülkeye giriş yasağının kaldırılmasında öne sürülen aile fertlerinin birleştirilmesi gerekçesi üzerine bize ulaşan zanlının eski eşi zanlı ile ilişkisi kalmadığını ve kendisinin onunla herhangi bir dönemde tekrardan birlikte olmayacağı beyanında bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.