banner913
banner932
banner1012

Firarinin izine rastlanamadı

banner1020

Uyuşturucu suçundan tutuklu olan ve hastaneden geçtiğimiz Perşembe günü firar eden İranlı Mohamed Âmine Khereovbi’yi arama çalışmaları sürüyor

banner974
Firarinin izine rastlanamadı

banner971

Uyuşturucu suçundan tutuklu olan ve hastaneden geçtiğimiz Perşembe günü firar eden İranlı Mohamed Âmine Khereovbi hala bulunamadı.

Bir vatandaşın iddiasına göre Khereoubi, Başpınar bölgesinde bir markette internete ihtiyacı olduğunu söyledi. Vatandaş durumun polisin bilgisinde olduğunu belirtti.

Beş gün önce apandisit  ameliyatı olan taburcu aşamasındaki İranlı tutuklu geçtiğimiz Perşembe günü sabahın ilk saatlerinde hastaneden firar etmişti.

Tuvalet penceresinden atlayıp, kaçan Mohamed Âmine Khereovbi’nin arama çalışmaları sürüyor.

İki gardiyan tarafından hastanede tedavi gördüğü odada gözetlenen tutuklu Khereovbi saat 05.00 sıralarında tuvaleti bahane ederek, gittiği tuvalet penceresinden firar etti.

Khereovbi’nin kaçışı ile son 8 yılda firar eden mahkûm veya zanlı sayısı 14’e yükseldi.

Firar edenlerin kimi Merkezi Cezaevi’nden kaçarken, kimisi tedavi oldukları hastaneden, kimi de dışarıda iş yapmaya götürüldüğü yerden, bazıları da polis hücresinden kaçtı. Firar edenlerden 14 mahkûmdan, Yavuz Erten firar ettiği 2015 yılından bu yana bulunmadı. Kıbrıs’ın güneyine kaçan üç zanlı ise iadeden önce işledikleri suç nedeniyle adanın güneyinde yargılanmaya başladı. 4 zanlı ise Lefkoşa Polis Müdürlüğü hücresinden firar edip, ara bölgede tespit edilmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.