banner913
banner932
banner1012

Felaket olabilirdi

banner1020

Lefkoşa’da dün Dr. Fazıl Küçük Caddesi üzerinde araç sürücüsünün dikkatsizliği ve sürat neticesinde orta refüje giren araç önce ağaçları devirdi daha sonra ise takla atarak tavanı üzerinde durdu

banner974
Felaket olabilirdi

banner971

Lefkoşa'da dün sabah Dr. Fazıl Küçük Caddesi'nde meydana gelen kazada FE 008 plakalı araç önce karşı şeride geçti sonra da devrildi.

Kaza saat 11:00 sıralarında, Lefkosa'da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, 22 yaşındaki Fatih Şengün  yönetimindeki FE 800 plakalı salon araç ile Gönyeli istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada Kombos isimli iş yeri önlerine geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refuje çarpıp karşı şeride geçerek takla atmasıyla yaşandı.

Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan araç sürücüsü kaldırıldığı LDH'de yapılan tedavisini müteakip müşahede altına alındı.

Olay yerine gelen vatandaşlar karşı şeritte başka aracın olmamasının büyük bir felaketi önlediğini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.