banner913
banner932
banner1012

Ercener’in aracı yakıldı

banner1020

Lefkoşa’da Dereboyu bölgesinde park halinde bulunan Gürel Ercener’e ait salon araç, üzerine yanıcı madde dökülüp yakıldı

banner974
Ercener’in aracı yakıldı

banner971

 

Murat ASLAN

Lefkoşa dün yine güne yine kundaklama olayı ile uyandı.

Geçtiğimiz hafta Metehan bölgesinde yaşanan kundaklama olayı sonrasında dün de Dereboyu bölgesinde bir kundaklama yaşandı.

Olay dün saat 04:30 sıralarında meydana geldi. Lefkoşa’da, Büyük Reşit Sokak üzerinde, bir apartmanın park yerinde, park halinde bulunan Gürel Ercener’e ait KS 589 plakalı salon araç üzerine, meçhul şahıs veya şahıslar tarafından muhtemelen yanıcı madde dökülüp ateşe verilmek suretiyle kasti hasara uğratıldı.

Çıkan yangın sonucu araç tamamen yanarak zarar görürken, aracın yanında park halinde bulunan GC 264 plakalı araç ise kısmen yanarak zarar gördü.

Kundaklama olayı nedeniyle bölge sakinleri büyük panik yaşarken, itfaiyenin zamanında müdahalesi sonucunda bir patlamanın olmaması sevindirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.