banner913
banner932
banner1012

Demirkaya’yı BM askeri yakaladı

banner1020

banner974
Demirkaya’yı BM askeri yakaladı

banner971

Ülkemize Türkiye’den gelen ve geldikten 7 saat sonra Güney Kıbrıs’a yasa dışı yollardan giriş yapmaya çalışan zanlı Şahin Demirkaya, BM askerleri tarafından yakalandı

Evrim KAMALI

Ülkemize Türkiye’den gelen ve geldikten 7 saat sonra Güney Kıbrıs’a yasa dışı yollardan giriş yapmaya çalışan zanlı Şahin Demirkaya tutuklanarak dün Lefkoşa’da Askeri Mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Aykut Özkan olayla ilgili bulguları aktardı. Özkan huzurda bulunan zanlı Şahin Demirkaya’nın ülkemize Girne Turizm Limanından 7 Temmuz tarihinde saat 15.00 raddelerinde Türkiye’den gelerek giriş yaptığını ve ayni gün Lefkoşa’da Lokmacı Sınır Kapısı yakınlarında saat 22.30 raddelerinde askeri birliğe girerek yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs’a geçmeye çalışırken BM askerleri tarafından yakalandığını söyledi. Polis zanlının BM Askerlerinden teslim alındığını, mesele ile ilgili olarak başlatılan tahkikatın yeni olduğunu belirterek soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Hale Dağlı zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.