banner913
banner932
banner1012

“Çocuklarımı görmek için suç işledim”

banner1020

banner974
“Çocuklarımı görmek için suç işledim”

banner971

Yurtdışı çıkış yasağı olduğu için Güney Kıbrıs’a askeri yasak bölgeyi ihlal ederek geçen ve önceki gün yine aynı yolla geri dönmeye çalışan Raif Mavideniz tutuklandı

Evrim KAMALI

Yurtdışı çıkış yasağı olduğu için Güney Kıbrıs’a askeri yasak bölgeyi ihlal ederek geçen ve önceki gün yine ayni yolla geri dönmeye çalışan zanlı Raif Mavideniz tutuklanarak dün Askeri Mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Kemal Erdelhun huzurda bulunan zanlı Raif Mavideniz’in 24 Kasım tarihinde, saat 21.20 sıralarında, askeri yasak bölge olan Lokmacı bölgesinden yetkili makamdan izin almaksızın gizlice KKTC'ye giriş yapmaya çalıştığı sırada yakalandığını söyledi. Polis zanlının yakalanmasına müteakip üzerinde yapılan aramada başkasına ait olan Kıbrıs Cumhuriyeti sürüş ehliyeti ve pasaportu bulunduğunu belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini, ayrıca yapılan soruşturmada zanlının Nisan ayı içerisinde yine benzer suç işleyip teminata bağlandığını söyledi.

Polis memuru Erdelhun zanlının soruşturma maksatlı ilk etapta 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadeti üzerine söz alan zanlı Raif Mavideniz pişman olduğunu ancak bu suçları işlemeye mecbur olduğunu söyledi. Zanlı Mavideniz Eşinin ve çocuklarını Güney Kıbrıs’ta olduğunu ve Kuzeye gelmek istemediğini bu nedenle onları görmek için bu yola başvurduğunu belirtti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Murat Soytaç zanlının soruşturma maksatlı ilk etap da 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.