banner913
banner932
banner1012

Çarptı, kaçtı, dört saat sonra tutuklandı

banner1020

Lefkoşa’da Pazar gecesi motosikletli Mazlum Önder’e çarparak Önder’i yaralayan ve olay yerinden kaçan Harun Şen, kazadan dört saat sonra, saklandığı yerde tespit edilerek tutuklandı

banner974
Çarptı, kaçtı, dört saat sonra tutuklandı

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da 16 Nisan tarihinde saat 23.30 sıralarında motosikletliye çarparak olay yerinden kaçan zanlı Harun Şen kazadan 4 saat sonra Müfettiş Muavini Mehmet Özatılgan yönetiminde oluşturulan trafik ekibinin başarılı tahkikatı sonucunda saklandığı yerde tespit edilerek tutuklandı. Zanlı dün Lefkoşa’da teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Dilara Mum olayla ilgili bulguları aktardı. Mum huzurda bulunan zanlı Harun Şen’in Lefkoşa’da Cumhuriyet Parkı yolunda önceki akşam 23.50 sıralarında, Mazlum Önder yönetimindeki bir motosiklete çarparak kaçtığını söyledi. Polis kaza sonucu motosiklet sürücüsü Önler’in ayağının kırıldığını ve hastaneye kaldırılarak ameliyat edildikten sonra ortopedi servisinde müşahede altında tutulduğunu söyledi. Polis memuru Dilara Mum zanlının kaza sonrasında olay yerinde toplanan emareler ışığında saklandığı yerde olaydan 4 saat sonra tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.