banner913
banner932
banner1012

Çalıştığı işyerinden hırsızlık yaptı

banner1020

Çalıştığı Tüfekçi LTD’e ait depo içerisinden su vanası ve boru çalan Yıldıray Onar ile çalıntı olduğunu bildiği malzemeleri satın alan Mesut Bahat tutuklandı

banner974
Çalıştığı işyerinden hırsızlık yaptı

banner971

Evrim KAMALI

Haspolat bölgesinde Ağustos 2017 tarihi içerisinde müstahdemi olduğu Tüfekçi LTD.’ye ait depo içerisinden su vanası ve boru çalan zanlı Yıldıray Onar ile çalıntı olduğunu bildiği malzemeleri satın alan zanlı Mesut Bahat tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Aytaç Çebi olayla ilgili bulguları aktardı. Çebi huzurda bulunan zanlı Yıldıray Onar’ın Ağustos 2017 tarihinde müstahdemi olduğu Tüfekçi LTD. isimli işyerine ait depodan 3 adet DN 80, 2 adet DN 100 vana ile 1 adet temiz su borusunu çaldığını söyledi. Polis zanlı Onar’ın daha sonra çalmış olduğu 3 adet DN 80 vanalar ile 1 adet su borusunu tesisat malzemeleri huzurda bulunan zanlı Mesut Bahat’a verdiğini, onunda konu malzemeleri 240 TL karşılığında Zafer Akay’a satıp sahtekârlıkla para temin ettiğini söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, zanlı Yıldıray Onar’ın malzemeleri çalmış olduğu depoda sayım gerçekleştirileceğini ayrıca vermiş oldukları gönüllü ifadelerinin teyit tekzip edileceğini belirterek tahkikat maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.