banner913
banner932
banner1012

Bira şişesiyle dişini kırdı

banner1020

Surlariçi’nde yaşanan tartışma sonrasında elindeki bira şişesini tartıştığı Ş.K.’nin yüzüne vurarak dişini kıran 18 yaşındaki Ali Gezer, teminatla serbest kaldı

banner974
Bira şişesiyle dişini kırdı

banner971

 

Evrim KAMALI

Lefkoşa Surlariçi Hürriyet Sokak üzerinde aralarında çıkan sözlü tartışmanın büyümesi sonucu öfkesine yenik düşen 18 yaşındaki Ali Gezer, tasarrufunda bulundurduğu bira şişesini tartıştığı Ş.K.’nin yüzüne vurarak dişini kırdı. Tutuklanan zanlı dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mustafa Parlak olayla ilgili bulguları aktardı. Parlak huzurda bulunan zanlı Ali Gezer’in 12 Kasım tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen   “vahim zarar”,  “ciddi darp”, “tecavüzkâr alet taşımak” suçlarından methaldar olduğunu söyledi. Polis zanlının aralarında çıkan tartışma sonucunda Ş.K’nin yüzüne bira şişesi vurarak dişini kırdığını belirtti. Polis memuru Parlak mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Polis şahadeti üzerine söz alan zanlı suçsuz olduğunu belirterek kavganın yaşandığını birbirlerine demir sopalarla vurduklarını kabul ederek kamera kayıtlarını istiyorum kavgaya karıştım ama ben zarar verecek şekilde vurmadım diyerek savunmasını yaptı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda verilen şahadeti ve beyanı değerlendirerek  zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.