banner913
banner932
banner1012

Bar kundaklaması, apartmanı kül ediyordu

banner1020

Mağusa’da “The North” isimli bar dün sabahın erken saatlerinde kundaklandı. Bar tamamen kül olurken, barın bulunduğu dört katlı Özalp Apartmanı’nın dış cephesi ve apartmanda bulunan daireler kısmen yandı

banner974
Bar kundaklaması, apartmanı kül ediyordu

banner971

Gamze PİR BAYKUR
Mağusa’da Doğu Akdeniz Üniversitesi karşısında bulunan ve yaklaşık 1 aydır faaliyette olmayan “The North” isimli bar dün sabahın erken saatlerinde kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından henüz tespit edilemeyen bir madde kullanılarak yakılmak suretiyle kundaklandı. Dün sabah saat 05:00 raddelerinde meydana gelen ve bölgede büyük bir paniğe yol açan yangında Yemliha Edizer’e ait “The North” isimli bar tamamen yanarken, konu barın bulunduğu 4 katlı Özalp Apartmanının dış cephesi ve apartmanda bulunan daireler ise kısmen yandı. 05:00 raddelerinde kundaklama sonucu meydana gelen yangın 6 itfaiye aracının müdahalesi ile söndürülebildi. 


Kundaklama meselesi ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatan Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri çevrede bulunan kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polis “The North” isimli barı kundaklayan kişi veya kişileri tespit etmeye çalışıyor. Öte yandan görgü tanıkları ise yangının çıktığı anda olay yerinden koşarak uzaklaşan bir kişiyi gördüklerini belirttiler. “The North” isimli barda meydana gelen hasar tespitinin ise daha sonra yapılacağı öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.