banner913
banner932
banner1012

Araçta 94 adet mermi bulundu

banner1020

Lefkoşa Erdal Yağcı’nın aracında yapılan aramada, arka koltukta trafik seti içerisinde 9 mm kurusıkı tabanca ve 94 adet kurusıkı mermi bulundu

banner974
Araçta 94 adet mermi bulundu

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa- Dr.Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde Erdal Yağcı’nın aracında yapılan aramada bir adet kurusıkı tabanca ile 94 adet kurusıkı mermi bulundu. Yağcı gözaltına alınırken, suçla bağlantılı Önal Süygün de tutuklandı.İki zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Polis Memuru Aygün Karagil, önceki gün saat 13.00 sıralarında Lefkoşa Dr.Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde aracıyla seyreden zanlı Erdal Yağcı’nın KA 859 plakalı aracında yapılan aramada  arka koltukta trafik seti içerisinde 9 mm kurusıkı tabanca, 94 kurusıkı mermi bulunduğunu söyledi. Polis, gözaltına alınan zanlının ifadesi üzerine mesele ile bağlantılı Önal Süygün’ün de yakalandığını belirtti.Polis, zanlı Süygün’ün evinde yapılan aramada ise 13 adet kurusıkı mermi ile bir adet canlı mermi bulduklarını açıkladı. Yapılan ileri soruşturmada bulunan tabanca ile mermilerin 2012 yılı içerisinde zanlı Süygün tarafından Gazimağusa Limanı’ndan KKTC’Yye yasa dışı bir şekilde ithal edildiğini belirlediklerini kaydeden polis, tutuklanan zanlılar hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini söyledi.Polis, soruşturmanın devam edeceğini, ifadeler alacaklarını belirterek zanlıların 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme talebi kabul ederken söz hakkı alan zanlı Yağcı, “Kesinlikle suçlamaları kabul etmiyorum. Süygün benim eniştemdir. Eşyalarımı getir dediği için taşıdım.Ne olduğunu dahi bilmiyordum” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.