banner913
banner932
banner1032
banner1038

Slowfood Movement paneli gerçekleşti

banner1020

banner974
Slowfood Movement paneli gerçekleşti

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, 7. Uluslararası Kariyer Günleri çerçevesinde önemli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bugün saat 10.30’da, Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda  Uluslararası Akdeniz Gastronomi Festivali çerçevesinde “Slowfood Movement Paneli” düzenlendi. Panelde yurt dışı ve yurt içinden birçok alanında uzman konuk bilgi ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaştı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç “Slowfood”  hareketi konusunda ilk kez akademik bir ortamda panel düzenlendiğini ve ülke turizminin farklı ve özünde gerçek olan bir yemek kültürü ve hareketi hakkında farkındalık yaratmayı amaçladıklarını vurguladı.

Prof. Dr. Kılıç, panele Neptün Soyer (Köy Koop İzmir Birliği Yönetim Kurulu Başkanı), Barbara Massaad (Slow Food Lübnan Lideri, Yemek Yazarı, Fotoğrafcı), Ayfer Yavi (Slowfood Türkiye Yağmur Böreği Lideri) ve Zekai Altan’ın (Slowfood Galatya Lideri, Araştırmacı Yazar, Girişimci) katıldı. (MHA)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.