banner913
banner932
banner1012

ODTÜ Kuzey Kıbrıs’ta Kariyer Günleri’ne yoğun ilgi

banner1020

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, Kariyer ve İşletme Topluluğu’nun öncülüğünde iddialı gençler ile yetenek avcısı firmaları buluşturmak üzere düzenlenen Kariyer Günleri yoğun ilgiyle karşılandı

banner974
ODTÜ Kuzey Kıbrıs’ta Kariyer Günleri’ne yoğun ilgi

banner971

Kıbrıs’ın önde gelen üniversitelerinden ODTÜ Kuzey Kıbrıs bu yıl ilk defa düzenlediği Kariyer Günleri ile sektörün önde gelen firmaları ile Kıbrıs’ta yaşayan üniversite öğrencilerini ve mezunlarını bir araya getirdi. ODTÜ Kıbrıs Kariyer ve İşletme Topluluğu’nun girişimi ile düzenlenen kariyer günlerinin ilki 11 Mart 2017 Cumartesi günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinlikte Roketsan, Media Markt, Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Telsim gibi sektörün önde gelen firmaları üniversite öğrencileri ile buluşarak staj ve iş imkânlarını anlattı.

Firmalar Yoğun İlgiden Memnun

Katılımcıların firma stantlarını gün boyu dikkatle gezdiği etkinlikte katılımcı firmalar da yoğun ilgiden memnun kaldı. Kariyer Günleri etkinliğine katılan öğrenciler yaz döneminin yaklaşmasıyla hızlanan staj bulma yarışında öne geçti ve sektörün tanınmış firmaları ile iş bağlantıları kurma şansı elde etti.

Sadece firmaların stant açması ile sınırlı kalmayan etkinlikte ROKETSAN, Vodafone, BM Holding ve MediaMarkt yetkilileri sunum yaparak katılımcıları firmalarının işleyişi ve istihdam olanakları konusunda bilgilendirdi.

Etkinlik Büyüyerek Devam Edecek

Bu yıl 21 firmanın katılımı ile gerçekleşen ODTÜ Kıbrıs 1. Kariyer Günleri önümüzdeki sene firma sayısını artırarak devam edecek. Etkinliğe katılan öğrenci ve mezun sayısının yüksek olmasının önümüzdeki sene daha çok firmayı etkinliğe çekmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.