banner913
banner932
banner1032
banner1038

Türkiye ile Kıbrıs Cumhuriyeti cimnastikte ayni kürsüde

banner1020

Akdeniz Oyunları’nda Türkiye ile Kıbrıs Cumhuriyeti cimnastikte halka aletinde ilk üç sırayı paylaştı, birlikte kürsüye çıktı

banner974
Türkiye ile Kıbrıs Cumhuriyeti cimnastikte ayni kürsüde

banner971
Bu yıl 19.’uncusu düzenlenen Akdeniz Oyunları devam ediyor. Cezayir’de yer alan oyunlarda Türkiye ile Kıbrıs Cumhuriyeti de yer alırken, bazı branşlara gerek rakip olarak karşı karşıya gelen iki ülke, bazı branşlarda da başarılı olarak birlikte kürsüye çıkıyor.
Uzun yıllardır siyasi anlamda birbirini tanımayan iki ülke cimnastikbranşında aynı kürsüyü paylaştı. Halka aletinde Kıbrıslı sporcu MariosGiorgiou birinci olarak altın madalya kazandı. Türk sporcular Adem Asil gümüş, Ahmet Öner ise bronz madalya elde etti.
İlk üç sırayı paylaşan iki ülkenin sporcuları birlikte kürsüye çıkarak madalyalarını alırken ülke bayrakları da organizasyonun gerçekleştiği salonda seremoni esnasında çekildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.