banner913
banner932
banner1012

Real Madrid, Benzema'nın rekoruyla 3 puanı kaptı

banner1020

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 31. haftasında Real Madrid, deplasmanda oynadığı maçta Cadiz'i 3-0 mağlup etti. Karim Benzema, 2 gol ve 1 asistle karşılamaya damga vurdu. Fransız futbolcu, Raul Gonzalez'e ait rekora da ortak oldu

banner974
Real Madrid, Benzema'nın rekoruyla 3 puanı kaptı

banner971
Real Madrid'in ilk yarıda gelen gollerini Karim Benzema (Dk. 30-penaltıdan ve Dk. 40) ve AlvaroOdriozola (Dk. 33) kaydetti. Maçın yıldızı olan Fransız futbolcu Benzema, takımının iki golünü atmanın yanı sıra diğer golün de asistini yaptı.
Benzema, Real Madrid'de şimdiye kadar RaulGonzalez'e ait olan 35 takım ile La Liga'da en fazla takıma gol atma rekoruna ortak oldu.
La Liga'da gol krallığı yarışında 23 golle Barcelona'dan LionelMessi ilk sırada bulunurken, Benzema da gol sayısını 21'e çıkardı.
Real Madrid aldığı bu galibiyetle puanını 70'e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.