banner913
banner932
banner1032

Luis Suarez ile Messi yeniden bir araya geliyor

banner1020

Barcelona'da 6 yıl beraber top koşturan Luis Suarez ile Lionel Messi, yeniden birlikte forma giymeye hazırlanıyor. Suarez'in, kadrosunda Messi'yi de bulunduran Inter Miami ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü

banner974
Luis Suarez ile Messi yeniden bir araya geliyor

banner971
Brezilya'nın Gremio takımıyla sözleşmesi yılbaşında sona erecek olan Luis Suarez, ABD temsilcisi Inter Miami'ye transfer olmak üzere.
Fabrizio Romano'nun haberine göre; yaklaşık bir ay önce sözlü anlaşmaya varan taraflar, bir yıllık sözleşme imzalama konusunda mutabakata vardı. Luis Suarez'in mukavelesinde gelecek sezon için opsiyon maddesinin yer alacağı da belirtildi.
Uruguaylı futbolcu bu transferle Barcelona'da birlikte forma giydiği Lionel Messi ile yeniden buluşmuş olacak. Suarez ve Messi 2014-2020 yılları arasında Katalan takımında beraber oynamışlardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.