banner913
banner932
banner1012

Juventus güle oynaya çeyrek finalde

banner1020

İtalya Kupası'nda son 16 turu maçında Bologna'yı deplasmanda 2-0 yenen Juventus, çeyrek finale yükseldi. TRTSPOR'dan canlı yayınlanan maça Bologna kalecisinin yaptığı hata damga vurdu

banner974
Juventus güle oynaya çeyrek finalde

banner971

Renato Dall'Ara Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 9. dakikasında Bologna kalecisi Angelo da Costa'nın büyük hatasını affetmeyen Federico Bernardeschi, Juventus'u 1-0 öne geçirdi. 

Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. 

Juve, maçın 49. dakikasında Moise Kean ile farkı 2'ye çıkardı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Juventus kupada adını çeyrek finale yazdırdı.

CHİESA, FİORENTİNA'YA TURU GETİRDİ

İtalya Kupası son 8 turunda Torino, sahasında Fiorentina'ya 2-0 mağlup oldu.

Torino'nun Olimpico Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle geçildi. İkinci yarıda iki ekip de atak bir futbol ortaya koyarken Fiorentina, 87. dakikada Federico Chiesa ile üstünlüğü yakaladı. Fiorentina, 90+4. dakikada Federico Chiesa ile bir keaz daha fileleri havalandırarak sahadan 2-0 üstün ayrıldı.

Bu sonuçla Fiorentina adını bir üst tura yazdıran ekip oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.