banner913
banner932
banner1032
banner1038

Fenerbahçe'nin son 16'daki muhtemel rakipleri belli oldu

banner1020

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nu 12 puanla lider tamamlayan temsilcimiz Fenerbahçe'nin son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu

banner974
Fenerbahçe'nin son 16'daki muhtemel rakipleri belli oldu

banner971
UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda yer alan Fenerbahçe, 4 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. 12 puan toplayan sarı-lacivertli temsilcimiz H Grubu'nu lider bitirdi. Avrupa'da yoluna devam eden Fenerbahçe'nin son 16 turundaki muhtemel rakipleri de netleşti.
UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlar ile Konferans Ligi'nde grubunu 2. sırada tamamlayan takımlar, son 32 turunda play-off oynayacak ve galip gelenler son 16'ya yükselerek Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri olacak.
UEFA Avrupa Ligi'nden gelen takımlar şöyle:
Olympiakos (Yunanistan)
Ajax (Hollanda)
Real Betis (İspanya)
Sturm Graz (Avusturya)
Union Saint-Gilloise (Belçika)
MaccabiHaifa (İsrail)
Servette (İsviçre)
Molde (Norveç)
UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni ikinci bitirenler
Slovan Bratislava (Slovakya)
Gent (Belçika)
Dinamo Zagreb (Hırvatistan)
Bodo/Glimt (Norveç)
Legia Varşova (Polonya)
Ferençvaroş (Macaristan)
Eintracht Frankfurt (Almanya)
Ludogorets (Bulgaristan)
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi son 16 turundaki rakibi 23 Şubat'ta gerçekleşecek kura çekimi sonucu belli olacak. Son 16 turu karşılaşmaları ise 7-14 Mart tarihlerinde oynanacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.