banner913
banner932
banner1012

Doğukan göğsümüzü kabarttı

banner1020

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na KKTC’yi temsilen katılan yüzücümüz Doğukan Ulaç 19 -24 yaş kategorisinde 2. oldu

banner974
Doğukan göğsümüzü kabarttı

banner971

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin düzenlediği ve sponsorluğunu Samsung’un üstlendiği Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na KKTC’yi temsilen katılan yüzücümüz Doğukan Ulaç yine başarıya yüzdü.

Ulaç 19 -24 yaş kategorisinde 2. olurken, genel klasmanda ise 5. sırada yer yarışmayı tamamladı.

Doğukan ile bu müsabakaya katılan tecrübeli açık su yüzücümüz Osman Akkuş ise  bu yıl 27.kez katıldığı Boğaziçi Maratonu’nda 45-49 yaş kategorisinde 23.olarak parkuru başarı ile tamamladı.

Bu yıl 2400 yüzücü ve 59 ülke ile rekor bir katılım ile gerçekleştirilen bu büyük organizasyonda ülkemizi ve Yakın Doğu Üniversitesini başarı ile temsil eden Doğukan Ulaç ve Osman Akkuş yine göğsümüzü kabarttılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.