banner913
banner932
banner1012

Borussia Dortmund Ozan Kabak'ı üzdü

banner1020

Borussia Dortmund, sahasında Ozan Kabak’ın formasını giydiği Stuttgart’ı 3-1 yendi. Dortmund, bu galibiyete rağmen liderlik koltuğunu 19 hafta sonra Bayern Münih'e kaptırdı

banner974
Borussia Dortmund Ozan Kabak'ı üzdü

banner971

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Borussia Dortmund, sahasında Ozan Kabak’ın formasını giydiği Stuttgart’ı 3-1 yendi. Borussia Dortmund, bu galibiyete rağmen liderlik koltuğunu Bayern Münih'e bıraktı.

Bundesliga’nın 25. hafta maçında Borussia Dortmund, Ozan Kabak’lı Stuttgart’ı ağırladı. Ev sahibi ekip sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Dortmund'un gollerini 62. dakikada penaltıdan Marco Reus, 84. dakikada Paco Alcacer ve 90. dakikada Christian Pulisic kaydetti. Stuttgart’ın tek golü 71. dakikada Marc-Oliver Kempf’ten geldi.

Ozan ilk 11’de başladığı maçta 90 dakika forma giydi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.